Buurman

Viezeltje houdt van knutselen, boetseren, en het meest van al: schilderen. Maar wat een boeltje maakt ze ervan. Haar vader vindt dat maar niks, die houdt van orde: hij is dan ook de burgemeester van Propertinge. Viezeltje moet buiten maar zandkoekjes gaan bakken.
 
Fritz en Tina houden van spullen herstellen. Deze nacht willen ze de vervallen speeltuin een volledige make-over geven. Best een uitdaging, want een boze buurman heeft de speeltuin afgesloten en een bord opgehangen waarop staat 'Verboden voor kinderen'.
 
Wat maken Fritz en Tina van de speeltuigen, en wat gaat die boze buurman daarvan vinden? Wat voor gek kunstwerk maakt Viezeltje met wat druiven en een cactus? 

'Buurman' is een verhaal met een schaterlach en tal van verrassende wendingen.

 

Doelgroep: 
5 - 9 jarigen
Duur: 
+-50 minuten
Thema: 
tijd en verdraagzaamheid
Muziek: 
Steven Michielsen

NIEUW! 'Felix zoekt geluk'

Stap voor stap gaan we met Felix op zoek naar geluk. Spelen en je fantasie gebruiken, emoties delen en lachen, even nadenken en keuzes maken. Felix beleeft samen met zijn zus Gloria en zijn beste vriend Ami kleine en grote avonturen. Geluk vind je immers niet in 'dingen' maar in 'mensen'. De voorstelling is gebaseerd op het wonderlijke voorleesboek 'Felix zoekt geluk' van geluksambassadeur Leo Bormans.